Skip to main content

Herinneringsreportage

Een herinneringsreportage is een fotoreportage van een moment dat je voor altijd wilt koesteren. Als je weet of voelt dat je binnenkort definitief afscheid moet nemen van een dierbare, worden de laatste momenten ineens extra waardevol. Je wilt samen mooie herinneringen maken. Een fotoreportage van jullie samen legt deze momenten voor altijd vast.

herinneringsreportage

Voor wie is een herinneringsreportage?

Eigenlijk zijn alle fotoreportages een herinneringsreportage. Het gaat immers altijd om een bijzonder moment dat je wilt onthouden; een bruiloft, het geluk van een mooie familie, een pasgeboren kindje. Dit zijn ook gebeurtenissen die ik heel graag fotografeer. Laat het me vooral weten als je zo’n heuglijke gebeurtenis vast wilt laten leggen! De herinneringsreportage binnen Herinnering verbeeld is echter bedoeld voor momenten rondom afscheid of verlies.

Je kunt hierbij denken aan een dierbare met een levensbedreigende ziekte. Mooie foto’s van jullie samen of van jullie gezinsleven zodat de kinderen later nog kunnen zien hoe het was. Ook kan er op een andere manier sprake zijn van verlies. Bijvoorbeeld doordat je dierbare langzaam van je wegglijdt in dementie. Het is heel waardevol om liefdevolle foto’s van jullie samen te hebben.

Verwerken van een bedreigende ziekte

Foto’s kunnen ook helpen bij het verwerken van een ingrijpende operatie waardoor je lichaam nooit meer hetzelfde zal zijn. Ik heb verschillende vrouwen gefotografeerd kort voordat zij geopereerd gingen worden in hun strijd tegen borstkanker.

“Ik ben ontzettend blij met de foto's omdat ze meerdere kanten laten zien; verdriet, angst, kracht. Bovendien zijn het ook gewoon hele mooie foto's waar ik met trots naar kijk ondanks dat ze in de donkerste tijd van mijn leven zijn gemaakt.”

Sannein 2020 over de foto's uit 2018
borstkanker herinnering verbeeld

Wat is je werkwijze?

Een herinneringsreportage gaat over het echte leven. Het gaat over momenten die jullie willen koesteren. Het is mooi om hiervoor bijvoorbeeld een activiteit als basis te nemen. Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn, of ik fotografeer de situatie zoals die echt is. Ook kan ik door mijn therapeutische achtergrond de juiste vragen stellen waardoor jullie echt met elkaar bezig zullen zijn.

Prijzen herinneringsreportage

Een herinneringsreportage is te boeken vanaf 350 euro. In een persoonlijk gesprek kunnen jullie je wensen aangeven. Jullie ontvangen de met zorg geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie. Ook maak ik in overleg met jullie een dierbaar album van de mooiste foto’s. Voor individuele reportages ten behoeve van het verwerken van een bedreigende ziekte heb ik een aparte werkwijze en tarief. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Of vul hieronder je gegevens in, dan bel of mail ik je zo spoedig mogelijk.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Juist in de coronatijd zijn foto’s van onschatbare waarde.

    Mijn werkwijze is respectvol, vriendelijk en klantgericht.

    Alle foto’s op deze site zijn geplaatst met toestemming van de betrokkenen.